Bilder från Eslöv och övriga världen

Marknadsdag i Albiate

Över midsommar for jag till min gamla hemby i norra Italien. Fick plötsligt en sådan akut Italienlängtan så jag var tvungen att fara iväg ett par dagar för att träffa bl.a. sönerna. På köpet fick jag njuta av den sköna värmen som rådde där. När man på midsommardagen i Sverige slappade efter midsommarfirandet, gick jag i stället en liten promenad till bymarknaden för att handla lite och även fotografera.

Två kvinnor på en bänk i en parkPå väg till marknaden passerade jag en liten park där jag såg de här två
kvinnorna 
vila en stund. Det är faktiskt inte så vanligt att man ser rullatorer ute.

Man vid blomsterståndMarknaden har ganska många olika stånd, bl.a. det här med mängder av färggranna blommor.

Försäljare av skinkaEtt av målen för mitt marknadsbesök var det här ståndet där försäljaren skar upp prosciutto crudo till mig.

Läs även andra bloggares åsikter om , ,