Bilder från Eslöv och övriga världen

Naturfotografering i Alnarpsparken

Det blev snabba kast i helgfotograferingen: i lördags flygplan och i söndags naturfoto. Nu är jag ju verkligen inte någon naturfotograf utan det finns det andra som gör betydligt bättre, t.ex. Rajson, som jag tycker tar väldigt vackra blombilder.

Det var Rei som organiserade fototräffen i Alnarp och det är andra gången jag deltar just där. Den här gången hade jag i alla fall utrustat mig med mitt makroobjektiv så det gick bättre än sist. Men förstås hittade jag också andra motiv än blommor, t.ex. det här paret som gick förbi.

Hund i koppelFörst kom en stor pudel med ett utdraget koppel efter sig.

Hundägare med mobiltelefon

I andra änden på kopplet satt hundägaren fast. Hon verkade ganska upptagen.

Jag funderade lite på vem som var ute och gick med vem, men kom inte fram till något resultat, och ägnade mig därefter åt blommorna.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,