Stor och liten

Igår kom en liten en till världen, lite för tidigt, men allt gick bra med den lille, som jag än så länge bara sett bilder av, t.ex. hos Malin. Eftersom jag inte sett det lilla krypet i verkligheten ännu, får jag symbolisera händelsen med det här fotot.

Stor och liten

Det här var nog sista gången jag blev moster, skulle jag tro.

Läs även andra bloggares åsikter om ,

Publicerat i Blommor och blad och taggad . Bokmärk permalänken. RSS-feed för det här inlägget. Både kommentarer och trackbacks är för närvarande avstängda.

4 Responses to Stor och liten

  1. Della säger:

    Grattis moster! Så liten och så söt. Jag gick in via länken till Malin och tittade.

  2. Mia säger:

    Det är stort! Och en lycka utöver det vanliga…. *L*

Swedish Greys - ett WordPress-tema från Nordic Themepark.