Veckans fönstertema: Akademiskt

Jag tror att Larans önskade sig ett akademiskt fönstertema för en tid sedan. Tyvärr har jag slarvat bort hans önskemål så jag vet inte om jag minns alldeles rätt men har jag inte det så får det i alla fall bli ett akademiskt fönster den här veckan.

Välkommen i morgon fredag, efter kl. 17.00, då du kan publicera ditt akademiska fönster i din blogg och sedan lämna en kommentar i min blogg efter att jag publicerat mitt fönster. Annars går det bra även senare i veckan. Så länge får du titta på den här bilden jag tog förra helgen när jag passerade järnvägsstationen i Eslöv. Kanske du undrar vad den här bilden har med temat akademiskt att göra. Ja, har du något förslag, tro? Min tanke är möjligen lite långsökt och möjligen inte heller så exakt som jag skulle vilja.

Klocka vid järnvägsstationen i Eslöv

Läs även andra bloggares åsikter om 

Publicerat i Fönster och taggad , . Bokmärk permalänken. RSS-feed för det här inlägget. Både kommentarer och trackbacks är för närvarande avstängda.

12 Responses to Veckans fönstertema: Akademiskt

 1. SoF säger:

  Akademiska kvarten kanske. 🙂
  En finURlig och kul tolkning Susanne.

  Varma solskenshälsningar!

 2. Della säger:

  Jaha, då får vi se vad vi kan göra av det då. 🙂

 3. Mia säger:

  Ujujuj..nu blev du svår igen!

 4. Tony säger:

  jag tycker detta var hur lätt som helst 🙂

 5. Fin bild på den akademiska kvarten! Sen att få till en bild på akademiskt fönster … tja, det återstår att se. Kan inte komma på något just nu i alla fall.

 6. Klimakteriehäxan säger:

  Himla fiffigt!
  Själv är jag också fiffig i dag. Kommer att vara AFK under eftermiddag o kväll, så jag har schemalagt ett bidrag till strax efter kl 17. Fast nån länk kommer jag förstås inte åt att lägga upp. Får väl överleva ändå … Trevlig helg!

Swedish Greys - ett WordPress-tema från Nordic Themepark.