Bilder från Eslöv och övriga världen

Veckans fönstertema: Akademiskt

Jag tror att Larans önskade sig ett akademiskt fönstertema för en tid sedan. Tyvärr har jag slarvat bort hans önskemål så jag vet inte om jag minns alldeles rätt men har jag inte det så får det i alla fall bli ett akademiskt fönster den här veckan.

Välkommen i morgon fredag, efter kl. 17.00, då du kan publicera ditt akademiska fönster i din blogg och sedan lämna en kommentar i min blogg efter att jag publicerat mitt fönster. Annars går det bra även senare i veckan. Så länge får du titta på den här bilden jag tog förra helgen när jag passerade järnvägsstationen i Eslöv. Kanske du undrar vad den här bilden har med temat akademiskt att göra. Ja, har du något förslag, tro? Min tanke är möjligen lite långsökt och möjligen inte heller så exakt som jag skulle vilja.

Klocka vid järnvägsstationen i Eslöv

Läs även andra bloggares åsikter om