Bilder från Eslöv och övriga världen

Veckans fönstertema: Flygfärdigt

Så här i sommartid finns det många saker som flyger och far i luften. Jag visade ett par sådana häromdagen efter att jag varit och naturfotograferat i Alnarpsparken. Frågan är om det här temat blir en svår nöt att knäcka. Finns det egentligen flygfärdiga fönster? Nåja, tolkningen är ju som vanligt fri, så låt fantasin flöda så hittar du säkert något.

Välkommen i morgon fredag, efter kl. 17.00, då du kan publicera ditt flygfärdiga fönster i din blogg och sedan lämna en kommentar i min blogg efter att jag publicerat mitt fönster. Annars går det bra även senare i veckan. Så länge får du titta på den här bilden jag tog i Italien i min svägerskas trädgård runt midsommar. Visst ser den här nyckelpigeliknande insekten ut att vara flygfärdig trots att den satt ganska stilla när jag fotograferade den?

Nyckelpiga utan prickar på en blomma

Läs även andra bloggares åsikter om