Veckans fönstertema: Flygfärdigt

Så här i sommartid finns det många saker som flyger och far i luften. Jag visade ett par sådana häromdagen efter att jag varit och naturfotograferat i Alnarpsparken. Frågan är om det här temat blir en svår nöt att knäcka. Finns det egentligen flygfärdiga fönster? Nåja, tolkningen är ju som vanligt fri, så låt fantasin flöda så hittar du säkert något.

Välkommen i morgon fredag, efter kl. 17.00, då du kan publicera ditt flygfärdiga fönster i din blogg och sedan lämna en kommentar i min blogg efter att jag publicerat mitt fönster. Annars går det bra även senare i veckan. Så länge får du titta på den här bilden jag tog i Italien i min svägerskas trädgård runt midsommar. Visst ser den här nyckelpigeliknande insekten ut att vara flygfärdig trots att den satt ganska stilla när jag fotograferade den?

Nyckelpiga utan prickar på en blomma

Läs även andra bloggares åsikter om 

Publicerat i Fönster och taggad , . Bokmärk permalänken. RSS-feed för det här inlägget. Både kommentarer och trackbacks är för närvarande avstängda.

12 Responses to Veckans fönstertema: Flygfärdigt

 1. Della säger:

  Jaha. Ok. Hmmm….

 2. larans säger:

  Det är ju till att göra det lätt för sig. Först gå på flygdagarna i Eslöv, sen välja flygfärdigt som veckans fönstertema! 🙂
  Vi andra får väl försöka vara kreativa.
  Den flygfärdiga italienaren var ju häftig!

 3. Mia säger:

  Meeen då! 🙂

 4. Klimakteriehäxan säger:

  Vilken snygging!

 5. Birgitta säger:

  Vad är det för skalbagge tro?

 6. llhertz säger:

  Allvarligt – ett flygfärdigt fönster!!!
  Ingen snygg italienare i sikte här. Humlan på fönsterkarmen är heldöd, långt från flygfärdig.
  *pannan i djupa veck*

Swedish Greys - ett WordPress-tema från Nordic Themepark.