Igår tillbringade jag eftermiddagen med ett gäng fotografer och tre modeller i Alnarpsparken där Rei hade samlat oss för porträttfotografering i naturligt ljus. Solen lyste endast genom molnen så vi tog hjälp av reflexskärmar och blixtar också. Totalt 400 bilder fastnade på minneskortet, fast jag rensade rätt rejält efteråt. Till att börja med får du se de här profilbilderna på de tre modellerna.

Ingelas profilbild Gruppen jag var med i fick som första modell Ingela.

Natalis profilbild Sedan var det Natalis tur.

Sabinas profilbild Och till sist Sabina, som valde att vända ansiktet åt andra hållet.

Så här allvarliga var de inte hela tiden, utan de skrattade och log mycket på andra bilder. De kommer senare. Och som synes har jag bildbehandlat dem en hel del. Det har jag gjort i Lightroom.

Läs även andra bloggares åsikter om , ,