Bilder från Eslöv och övriga världen

Veckans fönster 190 (3/8): Valfritt

Det här fönstret hittade jag liksom temainläggets bild, i söndags på Kastrups flygplats. dit jag följde yngste sonen. Kan du se hur mycket klockan är?

Med detta valfria tema tar jag nu italiensk semester i tre veckor och då får Veckans fönster också ta semester. Vi ses igen i slutet på augusti så passa på att samla fönsterfoton nu. Vill du kan du under tiden publicera ett valfritt fönster per vecka. Tyvärr kan jag inte lova att jag hinner runt och titta på alla fönster när jag är borta, men det gör du säkert lika bra, eller hur?

Nästa tema presenteras torsdagen den 30 augusti och själva fönstret hittar du här på bloggen fredagen den 31 augusti. Och klockslaget blir som vanligt kl. 17.00. Vi ses!

Takfönster på Kastrup

Förra veckans fönsterfotografer var:
Tony (ny)
SoF
Hanna
Leena
Della
Mia
Larans
Juanna
Lissen-to
Gärdsmygen
Stare Ström
Pumita
Erik ”Semlan”
Klimakteriehäxan
Sven
llhertz
Karin

Vill du också vara med i Veckans fönster? Här är reglerna:

  • Torsdag kl. 17.00 presenterar jag temat för fönstret.
  • Dagen därpå, fredag kl. 17.00, lägger jag upp ett fönsterfoto på temat.
  • Publicera därefter ditt fönster på din blogg och lämna en kommentar till mitt fönsterfoto så att andra hittar rätt till dig. Länka samtidigt hit så att andra hittar fler fönsterfotografer.
  • Vill du även lägga upp en liten Veckans fönsterlogga hittar du mina loggor här.
  • Glöm inte adressen till ditt fönsterinlägg! Skriv den gärna direkt i din kommentar.
  • Om du deltar i denna veckas fönster, får du din länk upplagd nästa vecka.
  • Du har hela veckan på dig att ge ditt bidrag.

Vill du bidra med temaförslag är du välkommen att maila ditt förslag till mig på ompio57(snabela)gmail(punkt)com där du byter ut orden inom parenteserna (och stryker parenteserna!) till motsvarande tecken.

Andra bloggar om: ,