Bilder från Eslöv och övriga världen

Veckans fönstertema: Fruktigt

Då är det åter dags för ett Veckans fönster efter tre veckors uppehåll eftersom jag befunnit mig på annan ort och inte haft tillgång till Internet så ofta som krävs för att hinna publicera bilder.

Jag har förstått att temana ibland är lite svåra och visst blir det allt svårare eftersom jag försöker ha ett nytt tema nästan varje gång. Nåja, tolkningen är alldeles fri, så jag hoppas du fixar det. Och har du hittat ett fönster som du tycker passar in på ett tema som jag ännu inte har haft (sök på bloggen med ordet i rutan till höger så kan du se om jag haft det förut), så får du gärna föreslå det i ett mail. Jag sparar i så fall din önskning och så kommer den så småningom. Detta är ett just ett sådant tema som kommit in via mail från Karin.

Välkommen i morgon fredag, efter kl. 17.00, då du kan publicera ditt fruktiga fönster i din blogg och sedan lämna en kommentar i min blogg efter att jag publicerat mitt fönster. Annars går det bra även senare i veckan. Så länge får du titta på den här bilden jag tog i Italien vid midsommar, på marknaden i byn.

Aprikoser och körsbär i lådor

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,