Bilder från Eslöv och övriga världen

Veckans fönstertema: Valfritt

Nu får du välja själv igen. Bra va? För nu är det även dags för ett tre veckor långt uppehåll för Veckans fönster. Nästa gång det är dags att presentera ett nytt tema blir torsdagen den 30 augusti. Under tiden kan du ju välja fritt hur många gånger som helst om du vill.

Välkommen i morgon fredag, efter kl. 17.00, då du kan publicera ditt valfria fönster i din blogg och sedan lämna en kommentar i min blogg efter att jag publicerat mitt fönster. Annars går det bra även senare i veckan. Så länge får du titta på den här bilden jag tog i söndags då jag följde yngste sonen till Kastrup (nej, det är inte han på bilden) och fundera på vilket av alla flyg du skulle valt. Sonen valde det till Milano kl. 20.30 och snart ska också jag välja samma destination.

Man vid incheckningsskärmar

Läs även andra bloggares åsikter om