Veckans fönstertema: Valfritt

Nu får du välja själv igen. Bra va? För nu är det även dags för ett tre veckor långt uppehåll för Veckans fönster. Nästa gång det är dags att presentera ett nytt tema blir torsdagen den 30 augusti. Under tiden kan du ju välja fritt hur många gånger som helst om du vill.

Välkommen i morgon fredag, efter kl. 17.00, då du kan publicera ditt valfria fönster i din blogg och sedan lämna en kommentar i min blogg efter att jag publicerat mitt fönster. Annars går det bra även senare i veckan. Så länge får du titta på den här bilden jag tog i söndags då jag följde yngste sonen till Kastrup (nej, det är inte han på bilden) och fundera på vilket av alla flyg du skulle valt. Sonen valde det till Milano kl. 20.30 och snart ska också jag välja samma destination.

Man vid incheckningsskärmar

Läs även andra bloggares åsikter om 

Publicerat i Danmark, Fönster och taggad . Bokmärk permalänken. RSS-feed för det här inlägget. Både kommentarer och trackbacks är för närvarande avstängda.

11 Responses to Veckans fönstertema: Valfritt

 1. Ja, vem skulle inte vilja flyga till Milano …? Jag i alla fall! En härlig bild som väcker reslusten men nu får jag hålla mig hemma ett par månader, tror jag. Och temat var ju lätt i alla fall, tack för det! 🙂
  Trevlig resa när du ger dig iväg!

  • Susanne säger:

   Tack för det! Visst ska jag ha en trevlig resa – jag brukar ha det i Italien – och kommer att ha många bilder med mig tillbaka hem hoppas jag, för det kommer att bli en del resande i Italien också.

 2. Tony säger:

  Vilken toppenbild!

 3. Anna säger:

  Perfekt..här ska välja med hjärtat kan du tro.. Lite rosensött lite galet o sprött 🙂 ja men en liten resa till Italien kan jag gärna följa med på..

 4. Klimakteriehäxan säger:

  Härlig bild med mycket reslust i! Hoppas ni får det jättebra i Milano – och inte alldeles för varmt.
  Valfritt – tja, det kan bli svårt det med, nu när du fått så många att plåta fönster ideligen, i den händelse de kan passa till nästa tema …
  Trevlig resa i a f!

  • Susanne säger:

   Ja, värmen gillar jag förstås så inte har jag något emot om det blir ”för varmt”. Runt 30 tycker jag är ganska lagom. 🙂

   Plåta du massor av fönster och lägg på hög medan jag är borta. De kommer alldeles säkert att passa in någon gång. Du har väl sett alla fantasifulla tolkningar som t.ex. Pumita kommer på. 😉

 5. larans säger:

  Randigt på två håll. Härlig bild!
  Förstår att du ser fram mot en skön Italien-semester!

  • Susanne säger:

   Randigt på två håll – kallas inte det rutigt? 🙂

   Ja, det ska bli skönt med lite semester nu när alla börjar komma tillbaka från sina semestrar.

 6. Mia säger:

  Så härligt att åka iväg så där…hoppas du får det alldeles underbart skönt!

Swedish Greys - ett WordPress-tema från Nordic Themepark.