Bilder från Eslöv och övriga världen

Möten i Malmö

Idag har jag varit i Malmö tillsammans med ett femtontal andra fotografer och idkat gatufotografering. Som vanligt var det Rei som organiserade och han gav oss samtidigt en utmaning: att använda endast ett objektiv och inte byta under hela promenaden. Jag valde mitt nyaste objektiv, ett telezoom på 70 – 300 mm, vilket betydde att jag inte kunde gå speciellt nära motiven. Efter ett tag upptäckte jag att det var ett ypperligt tillfälle att fotografera människor på ganska långt håll. Det blev många paparazzibilder och den som är vän med mig på facebook kan se hela 36 stycken jag just publicerat där. Här kommer tre av dem, på människor som mer eller mindre ställt upp på att bli fotograferade.

Leende man

Leende flicka i tröja med Atomkraft - nej tack

Två flickor varav en med gitarr

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,