Bilder från Eslöv och övriga världen

Veckans fönster 195 (28/9): Bokligt

Jaha, när du läser det här så befinner jag mig på Bokmässan i Göteborg och kommer inte att ha möjlighet att kommentera alla bidrag som kommer in. Men du klickar dig säkert runt bland alla andra deltagare och kommenterar, eller hur?

Här ser du platsen jag befinner mig på: Svenska mässan, mitt emot Liseberg. Den här bilden tog jag i våras då jag befann mig där på konferens i jobbet så det kanske inte var direkt bokligt då. Fast det är det alldeles säkert just nu.

Förresten, hur många böcker tror du jag kommer hem med efter en hel helg i bokminglet?

Svenska mässan i Göteborg

Förra veckan deltog följande fönsterfotografer:
Leena
Tony
Larans
Hanna
Anna
Mia
llhertz
SoF
Stare Ström
Erik ”Semlan”
Mad World
Bittens bilder
Rajson
Birgitta
Klimakteriehäxan
Hasse Aldhammer
Anita-a (ny)
Linnéa
Pumita
Pysselfarmor
Karin

Vill du också vara med i Veckans fönster? Här är reglerna:

  • Torsdag kl. 17.00 presenterar jag temat för fönstret.
  • Dagen därpå, fredag kl. 17.00, lägger jag upp ett fönsterfoto på temat.
  • Publicera därefter ditt fönster på din blogg och lämna en kommentar till mitt fönsterfoto så att andra hittar rätt till dig. Länka samtidigt hit så att andra hittar fler fönsterfotografer.
  • Vill du även lägga upp en liten Veckans fönsterlogga hittar du mina loggor här.
  • Glöm inte adressen till ditt fönsterinlägg! Skriv den gärna direkt i din kommentar.
  • Om du deltar i denna veckas fönster, får du din länk upplagd nästa vecka.
  • Du har hela veckan på dig att ge ditt bidrag.

Vill du bidra med temaförslag är du välkommen att maila ditt förslag till mig på ompio57(snabela)gmail(punkt)com där du byter ut orden inom parenteserna (och stryker parenteserna!) till motsvarande tecken.

Andra bloggar om: ,