Bilder från Eslöv och övriga världen

Veckans fönstertema: Bokligt

Ett alldeles aktuellt ämne för Veckans fönster kommer här. Bokmässan i Göteborg började idag och jag är antagligen i full fart med att mingla hos Sekwa när du läser detta. Åtminstone om det fungerar som det ska med tidsinställningen av inlägget och tåget kommer fram i tid. Den här veckan har jag inte möjlighet att kommentera hos alla deltagare så jag hoppas ni klickar runt hos varandra ordentligt nu. Visst?

Välkommen i morgon fredag, efter kl. 17.00, då du kan publicera ditt bokliga fönster i din blogg och sedan lämna en kommentar i min blogg efter att jag publicerat mitt fönster. Annars går det bra även senare i veckan. Så länge får du titta på den här bilden jag tog i mars när jag flyttade in i min lägenhet igen efter vattenskadan förra hösten.

Bokhögar framför tomma bokhyllor

Läs även andra bloggares åsikter om