Bilder från Eslöv och övriga världen

Veckans fönstertema: Majestätiskt

Nya mynt presenterades i veckan och eftersom det inte har skett någon förändring vad gäller personen som avbildas på dem tycker jag vi tar ett majestätiskt tema. Tolkningen är fri så du kanske ger ordet majestätiskt en annan betydelse än just den som har med kungligheter att göra.

Välkommen i morgon fredag, efter kl. 17.00, då du kan publicera ditt majestätiska fönster i din blogg och sedan lämna en kommentar i min blogg efter att jag publicerat mitt fönster. Annars går det bra även senare i veckan. Så länge får du titta på den här bilden jag tog från bussen som tog oss från Palermo till Agrigento i mitten på augusti. Jag satt med kameran mot fönstret och njöt av det majestätiska landskapet längs den vindlande vägen i den västra delen av Sicilien. Det är ett mycket vackert bergslandskap med kullar som böljar fram. Det var dock väldigt torrt och vi såg ett par gräsbränder och stora svartbrända fält som ännu pyrde lite.

Landskapsbild på Sicilien

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,