Bilder från Eslöv och övriga världen

Veckans fönster 196 (5/10): Utställt

Förra veckan var jag tyvärr dålig på att kommentera alla bidrag och ska därför försöka bättra mig den här gången trots att jag har min utställning att tänka på. I morgon ska jag alltså ställa ut en samling foton vid namn ItalienareEslövs Fotofestival som anordnas av Eslövs fotoklubb. Nej, jag är inte medlem (det är däremot Brutus Östling) men får ställa ut ändå.

Visst kan man kalla det här för ett utställt fönster – ja, för inställt är det i alla fall inte. Bilden tog jag i Sirmione vid Gardasjön i augusti.

Fönster på vid gavel, dvs utställt

Förra veckan deltog följande fönsterfotografer:
Juanna
Larans
SoF
Leena
Pumita
Hanna
Mia
Pysselfarmor
Anna
Della
Anita-a
llhertz
Stare Ström
Birgitta
Erik ”Semlan”
Ninni E
Lissen-to
Linnéa

Vill du också vara med i Veckans fönster? Här är reglerna:

  • Torsdag kl. 17.00 presenterar jag temat för fönstret.
  • Dagen därpå, fredag kl. 17.00, lägger jag upp ett fönsterfoto på temat.
  • Publicera därefter ditt fönster på din blogg och lämna en kommentar till mitt fönsterfoto så att andra hittar rätt till dig. Länka samtidigt hit så att andra hittar fler fönsterfotografer.
  • Vill du även lägga upp en liten Veckans fönsterlogga hittar du mina loggor här.
  • Glöm inte adressen till ditt fönsterinlägg! Skriv den gärna direkt i din kommentar.
  • Om du deltar i denna veckas fönster, får du din länk upplagd nästa vecka.
  • Du har hela veckan på dig att ge ditt bidrag.

Vill du bidra med temaförslag är du välkommen att maila ditt förslag till mig på ompio57(snabela)gmail(punkt)com där du byter ut orden inom parenteserna (och stryker parenteserna!) till motsvarande tecken.

Andra bloggar om: ,