Bilder från Eslöv och övriga världen

Veckans fönster 199 (26/10): Abstrakt

Detta är arkitektur som i mina ögon ter sig ganska abstrakt. I slutet på juli passerade jag Hyllie i Malmö och passade på att plåta det nya affärscentret Emporia, ritat av Gert Wingårdh. Visst ser det allt annat än verkligt ut? Speciellt om man zoomar in på fönstren som jag gjort här. Igår öppnade Emporia där det också kommer att finnas Sveriges andra Apple Store. Förresten kan väl själva fenomenet med alla dessa stora köpcentra också sägas vara ganska abstrakt.

Abstrakt tycker jag också att min uppkoppling börjar bli. Jag är så trött på att det inte fungerar att surfa i mer än ca tio minuter åt gången. ”Man jobbar på det”, säger supporten när jag ringer för femtioelfte gången. 🙁

Abstrakta fönster på Emporia i Hyllie

Förra veckans fönsterfotografer  var:
Juanna
Larans
Pysselfarmor
SoF
Leena
Violen
Anna
Hanna
Pumita
Birgitta – foto CHIP
Cecilia Artista
Mia
Klimakteriehäxan
Stare Ström
Linnéa
Mad World
Bittens bilder
Kicki
Della
Ninni E
Erik ”Semlan”
Benita
Karin

Vill du också vara med i Veckans fönster? Här är reglerna:

  • Torsdag kl. 17.00 presenterar jag temat för fönstret.
  • Dagen därpå, fredag kl. 17.00, lägger jag upp ett fönsterfoto på temat.
  • Publicera därefter ditt fönster på din blogg och lämna en kommentar till mitt fönsterfoto så att andra hittar rätt till dig. Länka samtidigt hit så att andra hittar fler fönsterfotografer.
  • Vill du även lägga upp en liten Veckans fönsterlogga hittar du mina loggor här.
  • Glöm inte adressen till ditt fönsterinlägg! Skriv den gärna direkt i din kommentar.
  • Om du deltar i denna veckas fönster, får du din länk upplagd nästa vecka.
  • Du har hela veckan på dig att ge ditt bidrag.

Vill du bidra med temaförslag är du välkommen att maila ditt förslag till mig på ompio57(snabela)gmail(punkt)com där du byter ut orden inom parenteserna (och stryker parenteserna!) till motsvarande tecken.

Andra bloggar om: