Bilder från Eslöv och övriga världen

Veckans fönstertema: Utställt

Jag har varit ganska frånvarande här på bloggen på sistone och förklaringen är att jag har fullt upp med en utställning som ska visas på Eslövs Fotofestival på lördag. (Ja, och så tog jag ju några dagar ledigt för att åka på bokmässan förstås.)

Du må tro det känns pirrigt att presentera sina bilder inför publik på ett så här hyfsat stort arrangemang. Jag har valt bilder från Italien och döpt min del av utställningen till Italienare. Fem stora skärmar har jag fått till mitt förfogande och det har verkligen inte varit lätt att välja bilder.

Har du vägarna förbi Eslövs vackra medborgarhuset på lördag så är du välkommen in. Ja, inte bara för att jag har mina bilder utställda, utan även för att titta på alla andra bilder som hänger där och möjligen lyssna på något föredrag.

Välkommen i morgon fredag, efter kl. 17.00, då du kan publicera ditt utställda fönster i din blogg och sedan lämna en kommentar i min blogg efter att jag publicerat mitt fönster. Annars går det bra även senare i veckan. Så länge får du titta på den här bilden jag tog i Palermo i augusti då jag såg den här utställda madrassen på gatan. Texten på bilden verkar vara sicilianska för det är inte någon italienska.

En utställd madrass framför jalusier

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,