Bilder från Eslöv och övriga världen

Veckans fönster 200 (9/11): Datoriserat

Tänka sig att vi är framme vid det tvåhundrade fönstret! Det trodde jag nog aldrig när jag startade utmaningen för drygt fyra år sedan. Egentligen borde jag väl firat på något sätt, men så blir det inte. Jag tycker vi ska fira Larans i stället, vars bild från Lund blev utvald av Scott Kelby i hans femte upplaga av Worldwide Photo Walk. Och faktiskt tar jag åt mig lite av äran, för hade jag inte tipsat Larans om att Photo Walken gick i Lund för första gången så hade han deltagit i Malmö och då hade han ju aldrig tagit den där vinnarbilden på Lunds Konsthall. Visst Larans? 😉

Nåväl, här kommer mitt datoriserade fönster med en liten berättelse.

Jag trodde jag skulle komma högt och kilade i somras upp två trappor. Det visade sig att det inte fungerade speciellt bra i den övre världen trots den fina utsikten och jag var mycket besviken på den skakiga miljön där uppe. Till sist, efter flera månader, många supportsamtal, byte av utrustning och inskickade testresultat släppte de sitt grepp om min plånbok. Jag blev fri och gick tillbaka de två trapporna ner till den gamla välbekanta miljön med fast mark under fötterna. Nu står jag stadigt igen och slipper bli bortkopplad i mina försök att nå omvärlden. Åter kan jag läsa mina digitala morgontidningar, sköta mina bankärenden, boka spinningpassen på Friskis & Svettis, planera tågresorna, skypa med pojkarna i Italien, kolla tv-programmen, boka flygresor, leta upp borttappade telefonnummer, umgås med vänner på facebook, läsa och kommentera bloggar och – förstås – publicera Veckans fönster igen. Jippie!

Telenor och Bredbandsbolaget på fönster

För två veckor sedan deltog följande fönsterfotografer:
Larans
Leena
Pumita
Hanna
Mia
Anna
Rajson
Pysselfarmor
Juanna
Della
SoF
Cecilia Artista
Kicki
Stare Ström
Birgitta – foto CHIP
Anitas blogg – Malta
Mad World
Bittens bilder
Hasse Aldhammer
llhertz
Klimakteriehäxan
Benita
Erik ”Semlan”

Vill du också vara med i Veckans fönster? Här är reglerna:

  • Torsdag kl. 17.00 presenterar jag temat för fönstret.
  • Dagen därpå, fredag kl. 17.00, lägger jag upp ett fönsterfoto på temat.
  • Publicera därefter ditt fönster på din blogg och lämna en kommentar till mitt fönsterfoto så att andra hittar rätt till dig. Länka samtidigt hit så att andra hittar fler fönsterfotografer.
  • Vill du även lägga upp en liten Veckans fönsterlogga hittar du mina loggor här.
  • Glöm inte adressen till ditt fönsterinlägg! Skriv den gärna direkt i din kommentar.
  • Om du deltar i denna veckas fönster, får du din länk upplagd nästa vecka.
  • Du har hela veckan på dig att ge ditt bidrag.

Vill du bidra med temaförslag är du välkommen att maila ditt förslag till mig på ompio57(snabela)gmail(punkt)com där du byter ut orden inom parenteserna (och stryker parenteserna!) till motsvarande tecken.

Andra bloggar om: , , , , , ,