Bilder från Eslöv och övriga världen

Veckans fönster 203 (30/11): Husligt

Ett husligt fönster kommer här. Taget i Vanås park förra året. Det är från Yoko Onos utställning med önskelappar överallt.

Fönster med vita koppar

Förra veckans fönsterfotografer var:
llhertz
Leena
Larans
Pumita
Cecilia Artista
Anna
Mia
SoF
Violen
Hanna
Pysselfarmor
Erik ”Semlan”
Birgitta
Anita-a
Anita – Malta
Kicki
Rajson
Mad World
Bittens bilder
Linnéa
Kakan
Klimakteriehäxan
Carl-Axel (ny)

Vill du också vara med i Veckans fönster? Här är reglerna:

  • Torsdag kl. 17.00 presenterar jag temat för fönstret.
  • Dagen därpå, fredag kl. 17.00, lägger jag upp ett fönsterfoto på temat.
  • Publicera därefter ditt fönster på din blogg och lämna en kommentar till mitt fönsterfoto så att andra hittar rätt till dig. Länka samtidigt hit så att andra hittar fler fönsterfotografer.
  • Vill du även lägga upp en liten Veckans fönsterlogga hittar du mina loggor här.
  • Glöm inte adressen till ditt fönsterinlägg! Skriv den gärna direkt i din kommentar.
  • Om du deltar i denna veckas fönster, får du din länk upplagd nästa vecka.
  • Du har hela veckan på dig att ge ditt bidrag.

Vill du bidra med temaförslag är du välkommen att maila ditt förslag till mig på ompio57(snabela)gmail(punkt)com där du byter ut orden inom parenteserna (och stryker parenteserna!) till motsvarande tecken.

HUNDRA HUS 2013

Jag tänkte köra igång en årsutmaning nästa år. Det handlar just om hus och min tanke är att jag ska publicera hundra hus under år 2013, ungefär som den serie bilder jag gjorde under 2011 då jag publicerade hundra inlägg om Eslöv som då fyllde hundra år. Är du möjligen intresserad av att delta och publicera hundra inlägg som bara har husbilder? Det kan vara ett eller flera foton i samma inlägg, men det ska vara samma hus i ett inlägg, fotograferat ur olika vinklar. Helst vill jag också ha en beskrivning av huset. Vilka hus du väljer är upp till dig, men gärna sådana som du tycker är lite annorlunda. Inläggen kan publiceras när som helst, men ska numreras i nummerföljd och även taggas eller kategoriseras med taggen 100hus2013.

Andra bloggar om: