Bilder från Eslöv och övriga världen

Veckans fönstertema: Datoriserat

Ett alldeles perfekt tema för mig kommer här. Precis alldeles nyss blev jag åter igen med Internet efter mycket krångel. Visst har jag haft dator under tiden, men en dator används så ofta för att kontakta omvärlden att det inte räckt med bara ett innehav.

Välkommen i morgon fredag, efter kl. 17.00, då du kan publicera ditt datoriserade fönster i din blogg och sedan lämna en kommentar i min blogg efter att jag publicerat mitt fönster. Annars går det bra även senare i veckan. Så länge får du titta på en gammal bild jag tog 2006 då jag bytte ut en gammal pc mot en sprillans ny iMac, ett val jag verkligen inte ångrat. På bilden här är den precis uppackad och hopkopplad.

Min första iMac

Förresten tycker jag du ska klicka dig in hos Larans, en av de flitiga deltagarna i Veckans fönster. Han deltog i Scott Kelbys årliga Worldwide Photo Walk i Lund den 13 oktober (jag var också med en stund) och skickade sedan upp en av sina bilder till gruppen. Hans bild blev av ledaren i Lund utvald att representera just vår Photo Walk. Och till sist blev det Larans bild som blev utvald av Scott Kelby som den han tyckte var den bästa i hela världen. Visst är det fantastiskt? Grattis till Larans! Bäst i världen. 😉

Läs även andra bloggares åsikter om