Bilder från Eslöv och övriga världen

Skyltsöndag: Shoppa loss!

Just idag är det skyltsöndag på många platser i Sverige, bl.a. här i Eslöv. Jag var ut en sväng men frös så hemskt och tyckte det var för halt ute så det blev ingen lång stund bland alla aktiviteter och söndagsöppna butiker. Tog mig i alla fall in på ett litet konstgalleri jag länge tänkt besöka, tittade på akvareller, tackade nej till glögg, men samtalade en del med galleriets ägarinna. Det var min skyltsöndag det.

Dags för den virtuella skyltsöndagen då. Pumita håller i den och jag ser att två som nyligen varit i Centralamerika (Della och Stare Ström) har förärat henne pumaskyltar. Det gör dock inte jag för sådana har jag inga, trots att jag bott i Centralamerika. I stället blir det en bild jag tog på Emporia köpcentrum för någon vecka sedan. Tycker den passar in på dagens – och månadens – hysteriska shoppande.

Shoppingskylt

Och nu ska jag fortsätta att bedöma alla fototrissare. Har hunnit titta på drygt nittio och gjort ett första urval.

Läs även andra bloggares åsikter om