Skyltsöndag: Shoppa loss!

Just idag är det skyltsöndag på många platser i Sverige, bl.a. här i Eslöv. Jag var ut en sväng men frös så hemskt och tyckte det var för halt ute så det blev ingen lång stund bland alla aktiviteter och söndagsöppna butiker. Tog mig i alla fall in på ett litet konstgalleri jag länge tänkt besöka, tittade på akvareller, tackade nej till glögg, men samtalade en del med galleriets ägarinna. Det var min skyltsöndag det.

Dags för den virtuella skyltsöndagen då. Pumita håller i den och jag ser att två som nyligen varit i Centralamerika (Della och Stare Ström) har förärat henne pumaskyltar. Det gör dock inte jag för sådana har jag inga, trots att jag bott i Centralamerika. I stället blir det en bild jag tog på Emporia köpcentrum för någon vecka sedan. Tycker den passar in på dagens – och månadens – hysteriska shoppande.

Shoppingskylt

Och nu ska jag fortsätta att bedöma alla fototrissare. Har hunnit titta på drygt nittio och gjort ett första urval.

Läs även andra bloggares åsikter om 

Publicerat i Fotoutmaningar, Skyltsöndag och taggad , . Bokmärk permalänken. RSS-feed för det här inlägget. Både kommentarer och trackbacks är för närvarande avstängda.

4 Responses to Skyltsöndag: Shoppa loss!

 1. Pumita säger:

  Visst var det kallt idag! Jag gick en snabbis till bibblan och så hem igen. Verkar ha varit samma lika hos dig fast du bor så långt söderut. Kändes ändå skönt att det var ljust.

  Pumabilder i all ära (de är verkligen underbara, CA-bilderna hos Della och Staren. Det är som lilla julafton för oss.) men hur visste du att jag behöver köpa en ny soffa?! 😉 Tänker inte trängas med alla hysteriska julshoppare utan det får lösa sig med tiden. Den du visar är fin iofs (harmoniska färger i hela inredningen) men det är ingen som man slänger sig i raklång eller så. En personlig shoppare? Tack, men nej tack! My mess, my business. Och tänk att det finns de som låter andra köpa julklapparna!

  • Susanne säger:

   Jo, ljuset var väl skönt men kylan, den gillar jag verkligen inte. Det är ju hela tre minusgrader. 🙁

   Tror vi är ganska överens om shoppingens fördärv, dvs vi blir av med en massa pengar som kan användas till annat, t.ex. resor. 🙂

 2. Della säger:

  Alltså, en personlig shopper kan jag bara inte tänka mig. Hur i hela friden skule en sådan kunna veta vad som passar mig och vad jag vill ha. Underlig tanke.
  Kallt var det ute idag, men det klarades med varma kläder och lite snabb promenad. Kameran var emd men den fick vila den mesta tiden. Måste smälta CA-intrycken först tydligen.

  • Susanne säger:

   Nej, personlig shoppare, det undrar jag verkligen över och hajade till ordentligt när jag såg texten. Det är säkert någon som ska övertyga en om att man behöver köpa mer än man egentligen behöver.

Swedish Greys - ett WordPress-tema från Nordic Themepark.