Bilder från Eslöv och övriga världen

Veckans fönstertema: Reflekterat 2

Senast jag träffade Larans gav han mig en liten lapp med förslag på fönsterteman. Jag trodde jag hade tappat bort den, men så hittade jag den igen. Ett av de teman han önskade har jag haft förut, men det tål att upprepas i dessa tider då alla juleljus lyser ute och reflekteras i fönstren. Dessutom reflekteras säkert några luciakronor också någonstans.

Välkommen i morgon fredag, efter kl. 17.00, då du kan publicera ditt reflekterade fönster i din blogg och sedan lämna en kommentar i min blogg efter att jag publicerat mitt fönster. Annars går det bra även senare i veckan. Så länge får du titta på en bild jag tog i Västra hamnen i Malmö för inte så länge sedan.

Träd reflekterade i vatten

Läs även andra bloggares åsikter om