Fototriss: Vad ligger dig varmt om hjärtat?

Alla som tittar in här misstänker nog vad mitt svar är på Veckans Fototriss: Italien – och italiensk värme – så här kommer tre foton från i augusti förra året, då jag besökte Sicilien för första gången. Det var varmt och skönt, till skillnad från vårt nu så kalla Sverige.

Eftersom jag var i Italien över jul- och nyårshelgerna missade jag programmet Kappelin i Europa som sändes i tre delar. Igår såg jag klart den sista delen på SVT Play och jag log och kände igen mig och längtade tillbaka, precis som jag brukar när jag befinner mig i Sverige och blir påmind om Italien. (Tilläggas bör att är jag för länge i Italien så längtar jag till Sverige.) Kristina Kappelin skildrar så bra det jag känner igen. Har du inte sett programmen så gör det. Med tanke på mina bilder passar det alldeles utmärkt att rekommendera dem, för jag antar du lägger märke till vad som är gemensamt på de tre bilderna, eller hur?

Skylt mot Palermos flygplats

Palermos flygplats döptes om för några år sedan som en hyllning till de två domarna som mördades av den sicilianska maffian 1992:
Giovanni Falconi och Paolo Borsellino.

Stranden i San Vito Lo Capo

Tre tjejer på väg mot stranden

De här tre är redo för stranden i San Vito Lo Capo

 

Publicerat i Fotoutmaningar och taggad , , . Bokmärk permalänken. RSS-feed för det här inlägget. Både kommentarer och trackbacks är för närvarande avstängda.

7 Responses to Fototriss: Vad ligger dig varmt om hjärtat?

 1. Violen på Brandholmen säger:

  Härligt mustiga bilder i din triss!

 2. irene andersson/tantmammamatte säger:

  Ja tack. Lite värme hitåt!

 3. Lars G säger:

  Trevligt Susanne, men jag tänker lägga in tre bilder från en annan bredgrad i morgon 😉

 4. Jahhollis säger:

  Ja, det var nog ingen högoddsare att gissa på Italien i ditt fall.:-)
  Jag ser Italiens flagga och EU-flaggan i alla tre bilderna. Och så verkar det vara pirater som landat på mittbilden.

 5. Annie säger:

  Så mysigt det ser ut! 🙂

Swedish Greys - ett WordPress-tema från Nordic Themepark.