Bilder från Eslöv och övriga världen

Hundra hus 2013: Hus 2

Jag håller mig kvar i Italien och presenterar det hus vi efter ankomsten till Italien lät göra i ordning till vår lilla familj och där jag kom att bo i sex år. Huset var bara ett skal när vi i januari 1991 skulle bosätta oss bredvid min svärmor och svägerska. Det tog ett år att ställa i ordning eftersom mycket av arbetet gjordes av min man och min svåger på ledig tid. Vi flyttade in på bottenvåningen medan det på ovanvåningen redan bodde en familj: min svåger, ytterligare en svägerska och deras tre flickor. Under oss fanns garaget med den lilla backen där jag aldrig lärde mig backa ner bilen. Körde upp från garaget gjorde jag däremot och tryckte rejält på gaspedalen för att bilen skulle orka upp. Huset till höger i bild fanns inte när jag bodde där utan byggdes senare.

Hus i två våningarUtanför huset hängs alltid tvätten på linor. Vi lät också slå ut ett extra fönster
för att 
få in mer ljus. Muren till höger rymmer växter, bl.a. lavendel och rosor.

Från gatusidan

Till vänster ser du andra sidan av huset. Det ligger alltså granne med min svärmors hus.