Jag dröjer mig kvar i Italien och presenterar ett hus som jag också alltid besöker när jag åker till min gamla hemby. Det beboddes under min tid i byn av tre systrar: två på den nedre våningen och en på övervåningen. Nu bor det bara två systrar i huset. Bakom huset finns en stor trädgård som nu för tiden inte alls odlas som förr. På min tid, för tjugo år sedan, planterade jag där en krusbärsbuske och en vinbärsbuske och satte också ett stånd rabarber från Eslöv i rabatten. Jag tror att rabarbern har överlevt men däremot finns nog inte bärbuskarna kvar.

Systrarnas hus sett genom grinden från gatanTill vänster finns ett fantastiskt magnoliaträd som blommar med vita stora blommor varje vår.

MadonnastatyTill höger hittar man den traditionella madonnastatyn. Bredvid (utanför
bilden) växer 
ett lagerbladsträd som jag brukar förse mig av ibland.