Bilder från Eslöv och övriga världen

Hundra hus 2013: Hus 9

Innan jag beskriver dagens bilder vill jag bara nämna lite om bloggutmaningen #blogg100: Såg den nog först hos Deepedition, en bloggare jag tror jag följt sedan jag själv började blogga, i februari 2005. Därefter läste jag hos Joakim Jardenborg om den och klickade mig in hos Bisonblog som satte igång allt. Funderade och tog beslutet att delta sent den 23 januari, mycket för att hitta nya, intressanta bloggare eftersom RSS-flödet minskat betydligt och många av dem jag följt slutat blogga. Blogg100 har blivit stort, jättestort, och jag fick en liten kick av att just min blogg blev uppmärksammad av Joakim Jardenberg i lördags. Det var kul! Redan har jag hittat flera läsvärda bloggar och kommer att berätta om några av dem senare.

Nå, nu över till bilderna i min egen lilla utmaning, Hundra hus 2013, och jag lämnar de historiska husen och presenterar något alldeles sprillans nytt:
De här husen ligger på det nya området Bäckdala i Eslöv. Det är BoKlok, ett husföretag där IKEA och Skanska samarbetar, som tillverkat grupphus för en ganska billig peng. Bostadsrätterna såldes snabbt och är nästan klara för inflyttning. Faktiskt var jag ganska sugen på att köpa.

Bostadshus under uppförande Bostadshus under uppförande

Och detta är alltså mitt sjätte inlägg i bloggutmaningen.