Bilder från Eslöv och övriga världen

Veckans fönster 208 (18/1): Filmatiserat

Den här bilden tog jag när jag precis klivit av tåget från Eslöv på Malmö Centralstation i mitten på december. Har man inget annat för sig kan man stå och titta på väggarna där en aldrig stillastående film visar vyer från hela världen.

Och ja, jag förstår att det här temat kan upplevas som en aning svårt, men ni är alla så fantastiskt påhittiga så jag tror det blir hur fantasifulla filmatiserade fönster som helst som jag kommer att få titta på. Visst? 😉

Filmade fönster på vägg

Förra veckans fönsterfotografer var:
Juanna
SoF
Leena
Della
llhertz
Larans
Stare Ström
Kicki
Rajson
Hanna
Mad World
Akson
Bittens bilder
Pumita
Linnéa
Anita – Malta
Birgitta
Jah Hollis
Mona
Renee Helge
Erik ”Semlan”
Mia
Carl-Axel
Karin

Vill du också vara med i Veckans fönster? Här är reglerna:

  • Torsdag kl. 17.00 presenterar jag temat för fönstret.
  • Dagen därpå, fredag kl. 17.00, lägger jag upp ett fönsterfoto på temat.
  • Publicera därefter ditt fönster på din blogg och lämna en kommentar till mitt fönsterfoto så att andra hittar rätt till dig. Länka samtidigt hit så att andra hittar fler fönsterfotografer.
  • Vill du även lägga upp en liten Veckans fönsterlogga hittar du mina loggor här.
  • Glöm inte adressen till ditt fönsterinlägg! Skriv den gärna direkt i din kommentar.
  • Om du deltar i denna veckas fönster, får du din länk upplagd nästa vecka.
  • Du har hela veckan på dig att ge ditt bidrag.

Vill du bidra med temaförslag är du välkommen att maila ditt förslag till mig på ompio57(snabela)gmail(punkt)com där du byter ut orden inom parenteserna (och stryker parenteserna!) till motsvarande tecken.