Bilder från Eslöv och övriga världen

Veckans fönster 209 (25/1): Raserat

Ett raserat fönster från Italien, fotograferat på 2012 års sista dag då termometern visade runt tjugo grader – plusgrader alltså.

Jag har uppdaterat det kommentarssystem jag använder: disqus, vilket fått som följd att man inte längre kan skriva sin webbadress i något fält. Har du däremot konto på twitter, facebook, google+ eller disqus kan du använda det och din profil visas (tror jag åtminstone). Jag rekommenderar dig att skriva din webbadress i själva kommentaren för då är det säkert att den kommer med och andra kan hitta till dig. Uppdateringen har jag gjort av det skälet att man då oftast täpper till eventuella säkerhetshål.

Det här är tredje inlägget i Bisonblogs utmaning Blogg100.

Raserat fönster

Förra veckans fönsterfotografer var:
Larans
Leena
llhertz
SoF
Anna
Hanna
Birgitta
Carl-Axel
Mia
Kicki
Karin
Mona
Ninni E
Akson
Pumita
Erik ”Semlan”
Jah Hollis

Vill du också vara med i Veckans fönster? Här är reglerna:

  • Torsdag kl. 17.00 presenterar jag temat för fönstret.
  • Dagen därpå, fredag kl. 17.00, lägger jag upp ett fönsterfoto på temat.
  • Publicera därefter ditt fönster på din blogg och lämna en kommentar till mitt fönsterfoto så att andra hittar rätt till dig. Länka samtidigt hit så att andra hittar fler fönsterfotografer.
  • Vill du även lägga upp en liten Veckans fönsterlogga hittar du mina loggor här.
  • Glöm inte adressen till ditt fönsterinlägg! Skriv den direkt i din kommentar.
  • Om du deltar i denna veckas fönster, får du din länk upplagd nästa vecka.
  • Du har hela veckan på dig att ge ditt bidrag.

Vill du bidra med temaförslag är du välkommen att maila ditt förslag till mig på ompio57(snabela)gmail(punkt)com där du byter ut orden inom parenteserna (och stryker parenteserna!) till motsvarande tecken.