Bilder från Eslöv och övriga världen

Veckans fönstertema: Raserat

Förra veckans tema, filmatiserat, verkar ha varit svårt. Nu hoppas jag det ska vara lite lättare för alla kreativa fönsterfotografer. Visst hittar du ett raserat fönster någonstans?

Välkommen i morgon fredag, efter kl. 17.00, då du kan publicera ditt raserade fönster i din blogg och sedan lämna en kommentar här hos mig efter att jag publicerat mitt fönster. Annars går det bra även senare i veckan. Så länge får du titta på en bild jag tog för nästan ett år sedan då man rev det sista av min gamla skola. I höst ska det på det här kvarteret stå klart flera hyreshus. Det är det kommunala bostadsbolaget som låtit bygga och vad jag förstår är lägenheterna redan uthyrda trots att inflyttning inte sker förrän i höst. Jag återkommer säkert med bilder av hur det då ser ut. Och vill du inte vänta, så finns en webbkamera monterad mot byggarbetsplatsen.

Lyktstolpar och rör på mark

Och jag deltar i i Bisonblogs utmaning Blog100, ett blogginlägg varje dag i hundra dagar – i en följd.