Bilder från Eslöv och övriga världen

Veckans fönstertema: Stjärnfullt

Nu är jag tillbaka i Sverige igen och har full tillgång till bilder och redigeringsprogram som jag vill. Årets första Veckans fönster får ett tema som önskats av Karin, även om jag ändrat lite i hennes ursprungliga förslag. Men det har hon säkert överseende med.

Välkommen i morgon fredag, efter kl. 17.00, då du kan publicera ditt stjärnfulla fönster i din blogg och sedan lämna en kommentar i min blogg efter att jag publicerat mitt fönster. Annars går det bra även senare i veckan. Så länge får du titta på en bild jag tog i den lilla italienska byn där jag tillbringat julledigheten.

Stjärnor över gata i Albiate

I helgen kommer jag också att ordna med så att den nya utmaningen med Hundra Hus 2013 kommer igång. Det är ännu inte för sent att anmäla sig.