Femårsdag

Den här dagen för fem år sedan åkte jag tillsammans med yngste sonen till ett sjukhus i Köpenhamn där ett litet kusinbarn till mina pojkar anlände vid middagstid. Mina pojkars kusin med den lille pojken flyttade efter en tid tillbaka till Italien. Förra året i augusti när jag var där och hälsade på busade den lille pojken och jag ganska mycket med Teddy, som samtidigt lärde sig prata italienska med svensk brytning. Teddy blev också fotomodell en av de varma dagarna och du ser honom här på bordet hos de gamla systrarna jag berättat om tidigare. Visst ser Teddy lite busig ut?

Teddy på bordet

Och med det här inlägget önskar jag Teddys husse en riktigt fin födelsedag där nere i Italien: Tanti Auguri!

Medan jag skriver minns jag den varma årstiden och önskar sommaren vore här igen och jag slapp det här trista och nästan deprimerande grådasket och kylan som omvälver oss just nu. Mer sol och värme åt folket!

Inlägg 28 i #blogg100.

Publicerat i Italien och taggad , , . Bokmärk permalänken. RSS-feed för det här inlägget. Både kommentarer och trackbacks är för närvarande avstängda.

10 Responses to Femårsdag

 1. Lotta säger:

  Det fina vädret med ljumna vindar kommer. Jag lovar 🙂

 2. Anki Arvidson säger:

  Han är fin, Teddy… ser lite finurlig ut 🙂
  Vår och – sommarlängtan… jo så är det nog hos de flesta, men våren är på väg, även om det inte känns så när snön yr utanför fönstret och termometern visar – 4 grader…

 3. Pumita säger:

  Instämmer! Teddy är riktigt söt och finurlig. 🙂

  Värme kan du nog glömma men lite sol skulle vi få. Ser fram emot det.

  http://pumansdotter.blogspot.se/

  • Susanne säger:

   Sol? Var då?

   • Pumita säger:

    Hela Sverige… nästan, lät det som. Och visst har solen visat sig hos mig. Men det kallt, – 7 grader i morse. Den fuktiga kylan går genom ben och märg. Inte så att jag skulle vilja byta med stackars hunden du visade nyligen (den som ligger på ventilationsgallret) men det finns ju nåt mellanting där… typ + 20 grader.

    http://pumansdotter.blogspot.se/

    • Susanne säger:

     Näpp, här var det ingen sol idag. Fast det kan ju tänkas att jag missade den för jag har inte tittat ut från jobbet så mycket idag. -7 var det här också i morse, usch och fy. Runt +30 är behagligast tycker jag. 🙂

 4. Jahhollis säger:

  Visst gör han det. Det ser också ut att vara en trygg och go’ nalle att luta sig mot.
  Beträffande vädret tror jag du blir bönhörd inom den närmaste veckan, det ska i alla fall bli mer sol och så småningom plusgrader.

Swedish Greys - ett WordPress-tema från Nordic Themepark.