Bilder från Eslöv och övriga världen

Femårsdag

Den här dagen för fem år sedan åkte jag tillsammans med yngste sonen till ett sjukhus i Köpenhamn där ett litet kusinbarn till mina pojkar anlände vid middagstid. Mina pojkars kusin med den lille pojken flyttade efter en tid tillbaka till Italien. Förra året i augusti när jag var där och hälsade på busade den lille pojken och jag ganska mycket med Teddy, som samtidigt lärde sig prata italienska med svensk brytning. Teddy blev också fotomodell en av de varma dagarna och du ser honom här på bordet hos de gamla systrarna jag berättat om tidigare. Visst ser Teddy lite busig ut?

Teddy på bordet

Och med det här inlägget önskar jag Teddys husse en riktigt fin födelsedag där nere i Italien: Tanti Auguri!

Medan jag skriver minns jag den varma årstiden och önskar sommaren vore här igen och jag slapp det här trista och nästan deprimerande grådasket och kylan som omvälver oss just nu. Mer sol och värme åt folket!

Inlägg 28 i #blogg100.