Bilder från Eslöv och övriga världen

Fotopromenad i Västra hamnen

Med ojämna mellanrum deltar jag i fototräffar som Rei anordnar i Malmö eller dess närhet. Det är alltid lika roligt att träffa andra likasinnade och fotografera tillsammans i grupp medan vi diskuterar foto och allt annat som faller oss in. Idag var vi åtta mer eller mindre bekanta som strålade samman i centrala Malmö för att därefter i sakta mak ta oss mot Västra hamnen. Väl framme såg jag hur tre nordiska länder förenades på en enda bild: En finsk båt lämnar Sverige för att bege sig i riktning mot Danmark.

Båt mellan Sverige och Danmark

Båten befinner sig här mellan Sverige och Danmark. Köpenhamn syns i horisonten.

Bor du i närheten av Malmö, gillar att fotografera och vill delta i Reis fototräffar, gå in på den Facebookgrupp han startat och där nya fototräffar annonseras ut.

Detta är det elfte inlägget i #blogg100.