Fototriss: Par

Temat för veckans Fototriss är Par. Ett par betyder två stycken av något, helst något som är ungefär likadant men kanske spegelvänt som t.ex. ett par skor, ett par stövlar eller ett par vantar. Och så finns det par som har blivit så sammanbundna att de blivit en enhet: ett par glasögon eller ett par byxor. Ja, de som går och gifter sig blir ju också ett par och kan kanske sägas sitta ihop som en enhet även de. Förresten behöver två personer inte gifta sig för att bli ett par utan det räcker att man umgås på kärvänligt sätt för att bli betraktade som ett par. Nåja, här kommer mina par i tre olika bilder, alla fångade i Malmö i lördags.

Ett par människor

Ett par som inte sitter ihop utan bara sitter på en bänk och gör samma sak samtidigt. Förresten tror jag att de egentligen inte alls hör ihop som ett par. (Och där i fönstret ser jag att Maggan blivit ett par med sig själv.)

Ett par gubbar som bygger

Ett par gubbar som bygger. De sitter inte heller ihop utan sätter ihop byggmaterial.

Ett par cyklister

Ett par cyklister som är spegelvända och inte alls sitter ihop och inte ens sitter ner på sina cyklar. Fast cyklarnas hjul sitter ihop, som tur är.

Detta är mitt trettonde inlägget i #blogg100.

Publicerat i Fotoutmaningar och taggad , , , . Bokmärk permalänken. RSS-feed för det här inlägget. Både kommentarer och trackbacks är för närvarande avstängda.

10 Responses to Fototriss: Par

 1. Jahhollis säger:

  Jag hade mina misstankar om att det var bilder från er fotovandring i lördags. Bra parbilder, och den översta är ju mycket tidstypisk.

 2. Elisabeth (www.lajsa.com) säger:

  Jättefina foton! Den med cyklisterna tycker jag var riktigt fin! Och även den översta =)

 3. Jessica Kleveland säger:

  Snyggt & finurligt trissat 🙂 Gillar dina små texter till, kreativt!

 4. ClickSnapShot säger:

  Fantastisk triss! Brilliant!

 5. Åke säger:

  Första bilden är helt vanlig syn idag. Pratar ungdommar med varandra idag tro? Sista bilden vart en läcker vinkel 🙂 Tänk om man fick ligga mellan kullarna och foto 😉

  • Susanne säger:

   Det hade nog varit ganska riskabelt att vara ute på banan och fotografera förstås. Bara att stå vid kanten har sina sidor.

Swedish Greys - ett WordPress-tema från Nordic Themepark.