Italienskt köande

Jag undrar om det var så här lång kö till de italienska valurnorna igår och idag, fast jag är tveksam. Den här kön fotograferade jag i Milano, men det var till biljettförsäljning av något kulturellt evenemang de köade, i januari. Vilket evenemang har jag glömt, men det skedde mitt emot den berömda teatern La Scala, på Piazza della Scala, och kön ringlade lång. Ingången till biljettförsäljningen syns längst till höger i bild.

Italienare i kö på Piazza della Scala

Inlägg 34 i #blogg100.

Publicerat i Italien och taggad , , , . Bokmärk permalänken. RSS-feed för det här inlägget. Både kommentarer och trackbacks är för närvarande avstängda.

4 Responses to Italienskt köande

  1. Jahhollis säger:

    Där förstördes en illusion; det är bara svenskar som köar ordentligt, medan medelhavsfolk bara tränger sig före om de kan. 🙂

  2. Della säger:

    Det måste ha varit något riktigt intressant.

Swedish Greys - ett WordPress-tema från Nordic Themepark.