Bilder från Eslöv och övriga världen

Spinning

Inte kunde jag väl tro för lite mer än ett år sedan att jag skulle bli fast för spinning. Hade någon då sagt till mig att jag skulle vika minst två dagar i veckan till att ta mig iväg till en mörk och trång lokal och tillsammans med ett tjugotal andra trikåklädda personer sätta mig på en stillastående cykel med vattenflaska och handduk beredda bredvid mig och med snabb musik i öronen titta och lyssna på hur en ledare med uppmuntrande röst hejade på oss att trampa i ”ettan”, ”tvåan” eller ”trean”, ja, då hade jag absolut inte trott det. Men så blev det och på söndag ska jag för första gången delta i Vasaspinning arrangerad av Friskis & Svettis. Tänk, jag ska befinna mig på spinningcykeln redan klockan åtta på morgonen. En söndag! Och sitta på den och trampa och svettas tills vi ser den första vasaloppsåkaren komma i mål! Nåja, det är ju ingen annan än jag själv som tvingar mig att sitta kvar och jag vet att jag får lov att kliva av om jag vill. Men tror du att jag gör det? Vi får väl se på söndag. Under tiden lägger jag upp en bild från Italien runt nyår, då den här cyklisten spinnade uppför backen i det prealpina landskapet.

Cyklist i backe

Inlägg 36 i #blogg100.