Värme efterlyses

Kylan fortsätter och vinden ilar kallt och jag längtar ännu mer efter värme och sol idag. Letar i sommararkivet efter lite värmande foton och se, där hittade jag den här bilden från Tempeldalen på Sicilien från augusti då yngste sonen och jag undvek solen i den nästan fyrtiogradiga värmen. Så gjorde även den här hunden och personerna som ser helt utmattade ut efter vandringen bland de gamla grekiska templen. Jag har tidigare visat bilder från den här platsen som finns på UNESCO:s världsarvslista.

Utmattad hund på marken och i bakgrunden personer med solhattar

Inlägg 29 i #blogg100.

Publicerat i Djur, Italien och taggad , , . Bokmärk permalänken. RSS-feed för det här inlägget. Både kommentarer och trackbacks är för närvarande avstängda.

8 Responses to Värme efterlyses

 1. Hela bilden andas verkligen värme!

 2. Jahhollis säger:

  Jag har aldrig upplevt 40-gradig värme utomhus. Och jag tror det skulle kännas som en plåga. När utomhustemperaturen överstiger den naturliga kroppstemperaturen ska man nog göra som hunden på bilden. Och kolla nu här, kommande vecka blir det i alla fall plusgrader dagtid (även om det klara och soliga vädret gör att det blir fortsatt kallt på nätterna). Det är faktiskt fortfarande vinter. 🙂 http://www.klart.se/väder-eslöv.html

  • Susanne säger:

   Jo, 40 grader är mycket t.o.m. för mig. Föredrar temperaturer runt 30.

   Väderprognosen har nog ändrats sedan du skrev din kommentar för just nu ser det mest ut att bli minus och moln. 🙁

 3. Anki Arvidson säger:

  Nog ser det varmt ut alltid! Alldeles för varmt för mig… men en bra bild är det 🙂

 4. Della säger:

  Nog syns det att det var varmt vid det tillfället. Får jag välja fritt så tar jag nog ett mellanting mellan nu och då.

Swedish Greys - ett WordPress-tema från Nordic Themepark.