Bilder från Eslöv och övriga världen

Veckans fönster 210 (1/2): Blått

Ett blått fönster från Milanos vackra Galleria Vittorio Emanuele kommer här. Det blir mitt tionde inlägg i #blogg100, så nu är en tiondel av utmaningen avklarad. Fönstret har jag förresten visat tidigare men då var det inte så blått som här.

Takfönster täckt av blått ljus

Den stora fönsterkupolen i taket är täckt av blått ljus. I mitten syns Lombardiets vapensköld.

Inuti gallerian

Här syns tydligare hur ljusnätet är spänt under takfönstret.

Och så kan ju inte undanhålla alla fönsterfotografer den här underbara filmen som Larans tipsade om.

Från och med nu lägger jag inte upp en lång lista på alla deltagare från förra veckan utan lägger i stället in alla som någon gång under 2013 deltagit i Veckans fönster på en separat sida. Du hittar den i toppmenyn. Där finns också information om utmaningen om du ännu inte deltagit och skulle vilja göra det. Då och då kommer jag i stället att uppmärksamma någon fönsterfotograf lite extra i något fönsterinlägg.