Veckans fönstertema: Kärleksfullt

Nu byter jag hoten och hatet mot kärleken. Ett passande tema, inte bara för att det är Alla hjärtans dag idag utan också för att motverka det där näthatet jag anspelade på i förra veckans tema. Visst hittar du en massa kärlek där ute? Kombinera den med ett fönster, så är du med här i Veckans fönster. Har du inte varit med tidigare, läs på sidan om utmaningen.

Den här väggen hittade jag på en liten promenad i Albiate och tyckte texten var en så fin kärleksförklaring till Yvonne.

Italiensk text på vägg

”Till Yvonne. De säger att prinsessor bara finns i sagorna… men du är undantaget… Av Y. Mehda”

Inlägg 23 i #blogg100.

Publicerat i Fönster och taggad , , . Bokmärk permalänken. RSS-feed för det här inlägget. Både kommentarer och trackbacks är för närvarande avstängda.

7 Responses to Veckans fönstertema: Kärleksfullt

 1. Lars Anshelm säger:

  Din fina bild här gillar jag verkligen. Vacker…och vilken fin och rolig text där på muren till Valentin-dagen.

  • Susanne säger:

   Tack Larans! Den blir ännu finare på italienska och lite roligt eftersom Y Mehdi använder sms-förkortningar, t.ex. 6 i stället för ordet ”sei” som betyder ”du är” (och siffran sex) och ”x” i stället för ”per” som betyder ”till”.

   • Pumita säger:

    Kul att få en förklaring! Sei fattade jag men det där med x trodde jag vad en puss så som engelsmän skriver.

 2. Mia säger:

  Åhhh…man blir som varm i hjärtat av att läsa sånt 🙂

 3. Pumita säger:

  Valentin-dagen står inte så högt i kurs hos mig men när jag läser de där raderna… då smälter till och med jag. 😉 Men vänta dig inget rosa skimmer imorgon!

  http://pumansdotter.blogspot.se/2013/02/anti-valentine-song.html

Swedish Greys - ett WordPress-tema från Nordic Themepark.