En vägg i Assisi

Jag fortsätter med bilder från mitt italienska arkiv och presenterar en vägg från Assisi. I augusti 2011 fastnade jag framför väggen på vår väg upp mot fransiscanerklostret. Assisi ligger på en av Apenninernas höjder i regionen Umbrien, vars regionstad är Perugia. Vi tog tåget från Perugia till Assisi och därefter en buss upp mot klostret där vi sedan fick gå en bit för att komma fram. Jag har visat bilder från Assisi tidigare och där man ser en del av klostret.

Vägg med figurer

Inlägg 63 i #blogg100.

Publicerat i Italien och taggad , . Bokmärk permalänken. RSS-feed för det här inlägget. Både kommentarer och trackbacks är för närvarande avstängda.

2 Responses to En vägg i Assisi

  1. Jahhollis säger:

    Det är ju därifrån Franciskus kom. Han vars namn den nya påven antagit. Kan bli quizfråga i kväll.

Swedish Greys - ett WordPress-tema från Nordic Themepark.