Bilder från Eslöv och övriga världen

Fototriss: Byggnader & arkitektur

För länge sedan, då när Helenas fototriss var alldeles ny, sommaren 2008, fick jag välja det tredje temat. Då hade jag precis varit i Valencia och tagit en hel drös bilder av det stora komplex som heter Ciudad de las Artes y las Ciencias. Jag valde temat Byggnader och presenterade några av de många bilder jag tagit.

Den här veckan har Helena valt ungefär samma tema och jag kan inte låta bli att presentera ytterligare några gamla bilder från Valencia, den där sommaren 2008, då jag förälskade mig i Santiago Calatravas väldigt speciella arkitektur.

En liten del av Ciudad de las Artes y las Ciencias Trappa med personer som går upp En av byggnaderna med människor nedanför

Och du känner säkert till att samma arkitekt ritade Turning Torso i Malmö.

Inlägg 55 i #blogg100.