Hundra hus 2013: Karlsro

Ännu ett alldeles nybyggt hus kommer här. Karlsrobadet har utökats med Karlsro bowling och i lördags var det invigning tävling. Jag gick förbi på eftermiddagen med min kamera och passade på att ta bl.a. de här bilderna.

Bowlinghallen låg förut i Norrevångshallen som brann 2010 och en ny har i stället byggts på den här platsen, bredvid det nyrenoverade Karlsrobadet.

Karlsrobadet i byggröra Karlsrobadet och Karlsro bowling med grävskopa framför Entrén till bad och bowling Bowlingbanorna med tävlingsspelare
Hus 19 i Hundra hus 2013 och inlägg 42 i #blogg100.

Publicerat i 100 hus 2013 och taggad , , . Bokmärk permalänken. RSS-feed för det här inlägget. Både kommentarer och trackbacks är för närvarande avstängda.

8 Responses to Hundra hus 2013: Karlsro

 1. Jahhollis säger:

  Snyggt bygge. men det verkar ha varit bråttom med att få inviga det. Det ser ju ut som en sopstation på tomten. Men bowlarna är väl glada för det som är där inne.

  • Susanne säger:

   Jag skrev fel och har nu rättat. Invigningen äger inte rum förrän den 29 mars så jag tror de hinner städa upp innan dess.

 2. Pumita säger:

  Och nu har du börjat bowla också? Har lite svårt att släppa det där med spinning på söndag fm. 😉

  http://pumansdotter.blogspot.se/

  • Susanne säger:

   Njae, bowlar göra jag inte gärna. Det får räcka med spinning även om armmusklerna kanske skulle behöva lite träning också och inte bara benen. Och tänk, jag var iväg på ett spinningpass igår kväll också. Det du, Pumita! 😉

 3. Lotta säger:

  Vilken häftig fasad 🙂

 4. Mona säger:

  Fantastiskt snyggt nybygge! Och så ser det ut som solceller på taket. Gillas!

Swedish Greys - ett WordPress-tema från Nordic Themepark.