Bilder från Eslöv och övriga världen

Hundra hus 2013: Pärlgatan 2

Igår morse när jag var på väg till Friskis & Svettis för det långa spinningpasset passerade jag det här huset och plockade upp min iPhone och tog några bilder. Jag brukar ju passera det eftersom jag går på spinning åtminstone två gånger i veckan, men just igår strålade solen så vackert bakom huset att jag inte kunde låta bli att fotografera det.

När jag gick i skolan passerade jag på den här gatan dagligen och då såg huset betydligt fräschare ut. Om jag minns rätt låg slakteriets kontorslokaler här och lukten på gatan var ibland väldigt otäck. Snabbt cyklade jag då förbi. Nu ligger huset på en tomt där Stena har sin återvinningscentral, det som vi förr benämnde skrot. Innanför murarna ser man emellanåt skrotdelarna sticka upp. Varför huset här står kvar vet jag inte men så länge det gör det fotograferar jag det lite då och då.

Pärlgatan 2 Pärlgatan 2 rakt framifrån

Hus 18 i Hundra hus 2013 och inlägg 41 i #blogg100.