Bilder från Eslöv och övriga världen

Skyltsöndag: Friskis & Svettis

Sitter här ganska trött efter dagens strapatser som inleddes med att jag vaknade halv sju, åt en mycket lätt frukost, packade ner vattenflaska, två svettband, två handdukar och mina spinningskor och därefter tog en knapp halvtimmes promenad till Friskis & Svettis. Strax före klockan åtta satt jag på cykeln och inväntade starten för Vasaloppet på en bildskärm. Framför mig satt ledaren Alexandra beredd att med glada rop lotsa oss genom den första delen av de nästan fyra timmarnas spinning. Hon blev sen utbytt av två andra ledare och de fick se oss arton spinnare bli allt tröttare och tröttare innan norrmannen Jörgen Aukland äntligen gick i mål i Mora på tiden 3.50.48. Emellanåt tog jag en titt på skärmen för att se om jag möjligen skulle  kunna se Kristina bland alla funktionärerna men jag hittade henne inte.

Spinningslokalen

Strax före klockan åtta såg det ut så här i spinninglokalen. Längst till höger ser du mig ta bilden.

Frsikis & Svettis-skylt

Strax före klockan ett gick jag ut i strålande solsken.

Eftersom jag inte ville släpa med mig stora systemkameran tog jag de här bilderna med min iPhone. Den sista bilden blir mitt bidrag till Pumitas skyltsöndag.

Inlägg 40 i #blogg100.