Skyltsöndag: Friskis & Svettis

Sitter här ganska trött efter dagens strapatser som inleddes med att jag vaknade halv sju, åt en mycket lätt frukost, packade ner vattenflaska, två svettband, två handdukar och mina spinningskor och därefter tog en knapp halvtimmes promenad till Friskis & Svettis. Strax före klockan åtta satt jag på cykeln och inväntade starten för Vasaloppet på en bildskärm. Framför mig satt ledaren Alexandra beredd att med glada rop lotsa oss genom den första delen av de nästan fyra timmarnas spinning. Hon blev sen utbytt av två andra ledare och de fick se oss arton spinnare bli allt tröttare och tröttare innan norrmannen Jörgen Aukland äntligen gick i mål i Mora på tiden 3.50.48. Emellanåt tog jag en titt på skärmen för att se om jag möjligen skulle  kunna se Kristina bland alla funktionärerna men jag hittade henne inte.

Spinningslokalen

Strax före klockan åtta såg det ut så här i spinninglokalen. Längst till höger ser du mig ta bilden.

Frsikis & Svettis-skylt

Strax före klockan ett gick jag ut i strålande solsken.

Eftersom jag inte ville släpa med mig stora systemkameran tog jag de här bilderna med min iPhone. Den sista bilden blir mitt bidrag till Pumitas skyltsöndag.

Inlägg 40 i #blogg100.

Publicerat i Fotoutmaningar och taggad , , . Bokmärk permalänken. RSS-feed för det här inlägget. Både kommentarer och trackbacks är för närvarande avstängda.

14 Responses to Skyltsöndag: Friskis & Svettis

 1. Jahhollis säger:

  Det verkar liiite segt att sitta och trampa så länge. Men grattis till en väl genomförd uppgift. Och det blev ju sol, som jag lovat så länge nu.

 2. Della säger:

  Starkt gjort. Jag tog två promenader i stället.

  • Susanne säger:

   Jo, jag är faktiskt mycket nöjd med min prestation idag även om kroppen värker en smula just nu. Hoppas det inte känns alltför mycket i morgon bara.

 3. Pumita säger:

  Ååh, nu får jag dåligt samvete… men söndag morgon, nädu, inte jag! Då låg jag i sängen och läste. 😉 Men självklart är jag impad!

  http://pumansdotter.blogspot.se/2013/03/skyltsondag-aussie-dream.html

 4. Stare Ström säger:

  Bra gjort! Jag tog promenader i stället i det ljuvliga vädret.

  • Susanne säger:

   Hade jag inte varit så trött efter spinningen hade jag absolut också gått ut – på fotopromenad. Nu blev det en liten tupplur i stället.

 5. llhertz säger:

  Låter som ett rejält kraftprov. Klart du ska vara impad och stolt! Nog inte många som har genomfört ett Vasalopp på cykel.

  Jag genomförde helgens kraftprov på lördagsnatten – 6 timmar Wagner direkt från Metropolitan i New York. Persifal var ingen barnlek.

  • Susanne säger:

   Ajdå, det var ju också ett kraftprov. Antar det var någon slags videosändning – såvida du inte rest till New York förstås. 🙂

 6. Woho! Starkt jobbat att sitta på spinningcykeln så länge! Och kul att du spanade efter mig. Teveskotern svischade förbi mig i ett rasande tempo, tror inte jag hann fastna på bild. Dessutom var jag kamoflerad bakom ett teleobjektiv större delen av dagen.

Swedish Greys - ett WordPress-tema från Nordic Themepark.