Skyltsöndag: Nyfödda

Bläddrade i arkivet – ja, det digra italienska – efter en lämplig skylt till Pumitas skyltsöndag och hittade den här från sommaren 2011 då det föddes tvillingar i byn. När en ny människa föds brukar man välkomna den på olika sätt. I Sverige sätter vi kanske oftast in en annons i tidningen eller lägger upp en bild på sjukhusets hemsida för nyfödda. I Italien har man som tradition att annonsera utanför bostaden på det här sättet. Jag valde att göra bilden svartvit med tanke på Pumitas aversion mot en viss färg.

Hjärtan på staket

Texten lyder i översättning: Här är jag! Mitt namn är Federico/Greta

Inlägg 68 i #blogg100.

Publicerat i Fotoutmaningar och taggad , , , , . Bokmärk permalänken. RSS-feed för det här inlägget. Både kommentarer och trackbacks är för närvarande avstängda.

6 Responses to Skyltsöndag: Nyfödda

  1. Pumita säger:

    Haha, det var omtänksamt!! Om jag känner dig rätt så är du inte (du heller, menar jag) så mycket för ”ljusblått för pojkar, rosa för flickor”, visst? 😉

  2. Ah, jag anar vilken färg. 🙂 Sällar mig till er andra och är tacksam för det svartvita.

  3. Jah Hollis säger:

    Det var ju ett handfast sätt att annonsera ut tillökningen.

Swedish Greys - ett WordPress-tema från Nordic Themepark.