Skyltsöndag: Ost och salami

En bild från Milanos julmarknad vid domkyrkan. Ja, jag vet att julen är förbi sedan länge och att det är ännu längre till nästa jul, men jag hittade inga bra skyltar igår på min fotopromenad i stan. Och bilden är faktiskt från början på januari, så den är i alla fall årsaktuell.

Som vanligt kan du titta in hos Pumita för att se fler skyltar.

Ostar och salami till försäljning

Vad sägs om en vildsvinssalami eller en tryffelost?

Inlägg 61 i #blogg100.

Publicerat i Fotoutmaningar och taggad , , , , . Bokmärk permalänken. RSS-feed för det här inlägget. Både kommentarer och trackbacks är för närvarande avstängda.

8 Responses to Skyltsöndag: Ost och salami

 1. Pumita säger:

  Jag förstår att korvätarna står här och dreglar! :p Det låter lyxigt med tryffelost, det skulle jag gärna smaka på.
  Ett par månader i skyltsammanhang är inte gammalt… egentligen blir foton aldrig för gamla, om du frågar mig. Och är det italienskt tema så är det. 😉 Fast jag har inte varit i Italien på måånga år, bilden jag visar är från Amsterdam.

  http://pumansdotter.blogspot.se/2013/03/skyltsondag-mangiamo.html

 2. Jahhollis säger:

  Det låter helt OK för mig som (ännu iaf) är allätare.

 3. llhertz säger:

  Du får mig nästan att längta till jul med bildens varma röda färgtoner. Fast salami och ost säger jag ja tack till året om. Tryffelosten i synnerhet, den låter som en delikatess för läckergommar.

 4. Hanna säger:

  Det där ser ju riktigt inbjudande ut, spelar ingen roll vilken högtid eller årstid det är, ost och salami går alltid ned.

Swedish Greys - ett WordPress-tema från Nordic Themepark.