Bilder från Eslöv och övriga världen

Skyltsöndag: Panzerotti hos Luini

Kommer du någon gång till Milano och det är dags att stoppa något i magen, ska du ge dig iväg till Luini, på Via Santa Radegonda, strax norr om Il duomo di Milano. Tänk bara på att gå dit ett bra tag innan du blir hungrig för kön är oftast lång. Hos Luini kan du köpa världens godaste panzerotti, en slags piroger som lite liknar de finska, men är otroligt mycket godare.

En dag i början på januari i år tog min äldste son mig dit vid lunchtid. Vi gav upp för kön var lång och vi var hungriga och gick i stället till ett annat lunchställe i närheten. Efter att ha promenerat runt i Milano hela eftermiddagen och halva kvällen gjorde vi senare ännu ett försök och stod då kvar i kön eftersom vi inte var riktigt så hungriga. Strax innan vi lyckades komma in i butiken och beställa våra panzerotti tog jag den här bilden, som får bli mitt bidrag till Pumitas skyltsöndag.

Entrén till Luini

Inlägg 54 i #blogg100.