Bilder från Eslöv och övriga världen

Veckans fönster 217 (22/3): Optiskt

I förra inläggets bild visade jag ett enda öga i motsats till denna bild där det finns några fler. Alla ögonen projicerades i ett vackert ljusspel i november 2011. Evenemanget tillhörde en del i firandet av Eslövs hundra år som stad. Kanske känner du igen byggnaden som fått en helt annan färg än den brukar ha? Jodå, det är den gamla biografen Palladium som jag visade i tisdags. Palladium inhyser nu vårt kommunbibliotek.

Vill du också publicera ett optiskt fönster, läs högst upp under Veckans fönster.

Och så hoppas jag att det ska fungera att kommentera timmarna efter klockan 17 på fredagskvällen. Fungerar det inte, skriv inte många kommentarer efter varandra för då riskerar du att bli tagen som spammare. Har du väldigt bråttom att få in din kommentar, skicka i stället ett mail till mig så lägger jag in din länk. Mailadress finns under Veckans fönster. Alltså om det inte fungerar och du har brått. Annars kan du komma tillbaka lite senare och se om din kommentar kommit in och eventuellt prova igen.

Ljusspel med ögon på Palladium

En annan fönsterfotograf som bör ha en hel del bilder från ljusspelet är Carl-Axel. Undrar om han publicerar någon av dem.

Inlägg 59 i #blogg100.