”Down Under”

Visst ser du att det här flygplanet är på väg ”down under”? Det är jag också, även om det är flera månader kvar till avresa. Det första lilla steget togs idag när biljetten införskaffades. Fast mitt plan går inte söderut förrän kylan kommer. Det är då flyttfåglarna lämnar.

Flygplan mot klarblå himmel

Bilden fångade jag i Helsingborg för drygt en vecka sedan.

Inlägg 98 i #blogg100.

Publicerat i Borta och taggad . Bokmärk permalänken. RSS-feed för det här inlägget. Både kommentarer och trackbacks är för närvarande avstängda.

4 Responses to ”Down Under”

 1. Della säger:

  Visst är det läckert att ha någonting sånt att se fram emot!

 2. Sven säger:

  hur känns det att ha kommit så långt att du har biljetten? fixade resebyrån också visat till dig eller du fixar det själv? flyger du via KL eller Singapore eller någon annan sträcka?

  • Susanne säger:

   Känns bara bra! 🙂
   Ingen resebyrå alls inblandad utan jag bokade direkt på SAS:s hemsida. De har tydligen Singapore Airlines och China Air som samarbetspartners för jag flyger Köpenhamn – Singapore – Sydney – Beijing – Köpenhamn.
   Visum fixar jag själv på nätet.

   Nu får du väldigt gärna repetera dina Sydneytips som jag redan glömt. 😉

Swedish Greys - ett WordPress-tema från Nordic Themepark.