Redan sommar?

Tro det eller ej, men den här bilden hittade jag när vi gick längs strandpromenaden i Helsingborg idag.

Solbadare som dricker öl

Vi, det var ungefär tio fotografer som hade träffats genom Reis facebookgrupp Fotografi i Skåne. I februari läste jag att den utställning med Nick Brandts djurporträtt som visats på Fotografiska i Stockholm hade kommit till Dunkers i Helsingborg och slängde ut en fråga på gruppens sida om någon ville följa med och se den och så blev det alltså idag. Efter att ha sett de fantastiska bilderna, tog vi en promenad i det vackra vårvädret och fotograferade tillsammans.

Bor du i Skåne och vill vara med på de fototräffar som anordnas, gå in på gruppens sida och ansök om att bli medlem. Förutsatt att du har ett facebookkonto förstås.

Inlägg 88 i #blogg100.

Publicerat i Skåne och taggad , , . Bokmärk permalänken. RSS-feed för det här inlägget. Både kommentarer och trackbacks är för närvarande avstängda.

2 Responses to Redan sommar?

  1. Jah Hollis säger:

    Årets första (?) badpojke. Jo, det var knökat med folk på Lilla Torgs serveringar i dag när jag var på Folk å Rock för att kolla Record Store Day. http://jahhollis.blogspot.se/2013/04/skivaffarernas-egen-dag-firas-i-morgon.html

    • Susanne säger:

      Jo, man kan knappt tro att det för bara lite drygt en vecka sedan fanns snöklädda partier på en hel del platser i Skåne. Skönt att det våren äntligen tog fart.

Swedish Greys - ett WordPress-tema från Nordic Themepark.