Bilder från Eslöv och övriga världen

Redan sommar?

Tro det eller ej, men den här bilden hittade jag när vi gick längs strandpromenaden i Helsingborg idag.

Solbadare som dricker öl

Vi, det var ungefär tio fotografer som hade träffats genom Reis facebookgrupp Fotografi i Skåne. I februari läste jag att den utställning med Nick Brandts djurporträtt som visats på Fotografiska i Stockholm hade kommit till Dunkers i Helsingborg och slängde ut en fråga på gruppens sida om någon ville följa med och se den och så blev det alltså idag. Efter att ha sett de fantastiska bilderna, tog vi en promenad i det vackra vårvädret och fotograferade tillsammans.

Bor du i Skåne och vill vara med på de fototräffar som anordnas, gå in på gruppens sida och ansök om att bli medlem. Förutsatt att du har ett facebookkonto förstås.

Inlägg 88 i #blogg100.