Bilder från Eslöv och övriga världen

Skyltsöndag: Vad är egentligen förbjudet?

Jag har inte fått några negativa kommentarer om mina Italienbilder så jag fortsätter väl med dem. Här ytterligare en bild från Sicilien, som synes tagen när vi sitter på en buss. På skylten står det samma sak som vi brukar se på svenska bussar: ”FÖRBJUDET ATT ÄTA PÅ BUSSEN”. Anledningen till att jag tog bilden var det busschauffören håller mot sitt vänstra öra. Som de flesta vet så är vi i Sverige ganska ensamma om att tillåta mobilsamtal vid körning även om jag tror att det kommer att bli ändring på det inom en inte alltför avlägsen framtid.

Gillar du skyltar, klicka dig in till Pumita så får du ditt lystmäte. (Fast jag undrar om hon tagit semester idag. Nåja, jag såg att åtminstone Della skyltar.)

"Förbjudet att äta på bussen" där chauffören talar i mobiltelefon vid körning.

Inlägg 75 i #blogg100, dvs. en fjärdedel kvar till hundra procent.