Stenberget

I kväll är det nätt och jämt jag orkar göra i ordning det här blogginlägget. Är trött av en ihållande hosta som inte vill ge med sig. Dessutom har jag gett mig på att plugga så här på gamla dar och försöker läsa en distanskurs i GIS på halvtid medan jag arbetar heltid. Det går bra och jag tycker det är roligt att lära nytt, men fotograferandet och bloggandet kommer lite på undantag även om jag ännu hänger med i #blogg100.

Nåja, berg är till för att flyttas – eller åtminstone bestigas och övervinnas. Det ägnade sig de här två killarna åt igår kväll när jag fångade dem på bild med några sekunders mellanrum. De var snabba upp på vårt stenberg.

På väg upp på stenberget Vinkningar från stenberget

Inlägg 83 i #blogg100.

Publicerat i Mänskligt och taggad , , . Bokmärk permalänken. RSS-feed för det här inlägget. Både kommentarer och trackbacks är för närvarande avstängda.

8 Responses to Stenberget

 1. Jah Hollis säger:

  Ihållande hosta låter inte bra. Låt den inte hålla på för länge utan att försöka göra något år den. Och ta inte på dig för mycket grejor nu. Sade han förmanande. 😉
  Stenberget är en eslövsk sevärdhet jag aldrig sett i verkligheten. Var hittar man den?

  • Susanne säger:

   Nej, pappa, jag ska inte ta på mig för mycket. 🙂

   Men tack för omtanken! Hostan har redan besökt läkare och ordinerats honungsvatten, något jag tycker är en alldeles för söt medicin för min smak.

   Stenberget hittar du på Villavägen och har ungefärlig latitud och longitud 55,837175 respektive 13,29759. 😉

 2. Anki säger:

  Men snälla Susanne… jag håller med Jah… du bör kanske gå till doktorn med din envisa hosta…
  Snabba killar där på stenberget 🙂 Har aldrig varit i Eslöv – kanske dags för ett besök?
  Krya på dig nu!
  Kram

  • Susanne säger:

   Jodå, jag har varit hos doktorn, som jag just skrev som svar till Jah Hollis.

   Du är hjärtligt välkommen till Eslöv. 🙂

 3. Della säger:

  Imponerande stenberg. Kul att du pluggar bredvid. Det har jag också gjort lite till och från.
  Hosta är inget vidare. Jag höll på med sånt från november till januari.

  • Susanne säger:

   Jodå, det är alltid kul att lära sig nya saker. Jag minns att vi gick samma kurs en gång. Har du pluggat mer sedan dess?

   Hosta är väl mest att vänta ut. Den brukar ju avta med tiden.

   • Della säger:

    Jag har läst lite kurser både före och efter, mest som jag kan ha nytta av i jobbet. Men nu tycker jag inte att jag hinner för jag försöker lära mer om både fotografering och bildbehandling och jobbar man heltid är ju tiden begränsad.

    • Susanne säger:

     Jo, även jag har läst en del sedan vi ”träffades” på Visuell kommunikation. Italienska hann jag med två terminer och nu den här GIS-kursen som jag egentligen skulle slutfört tidigare. Annat kom emellan.

Swedish Greys - ett WordPress-tema från Nordic Themepark.